Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiunile Neclearelectrica s-au tranzacționat la bursă la un maxim istoric

nuclearelectrica

Acțiunile Nuclearelectrica s-au tranzacționat la bursă peste prețul de listare, de 11,2 lei/acțiune în 2013, atingâmd valori de 11,4 - 11,5 lei/acțiune joi și vineri.

Potrivit MEDIAFAX, Nuclearelectrica a înregistrat joi o creştere de 3,46%, ajungând la preţul de 11,36 lei pe acţiune, şi a atins un maxim de 11,5 lei pe acţiune. Vineri, acţiunile SNN se tranzacţionau la ora 15.00 în creştere cu 0,35%, la 11,4 lei pe acţiune.

Compania la care statul român, prin Ministerul Energiei, deţine 82,5% din capitalul social a intrat la tranzacţionare la începutul lunii noiembrie 2013, atunci când a fost stabilit un preţ de 11,2 lei pe acţiune pentru investitorii instituţionali. Investitorii mici au putut cumpăra acţiuni la preţul de 10,3 lei în primele trei zile de subscriere şi la preţul de 10,86 lei după aceste zile.

În 2017 şi în 2018, Nuclearelectrica a avut cea mai bună performanţă din rândul companiilor din indicele BET, iar în 2019 îşi continuă trendul ascendant. De la începutul anului, acţiunile SNN se tranzacţionează în creştere cu 39,2%, pe fondul unui rulaj de 94 mil. lei, compania ajungând la 3,4 mil. lei capitalizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.