Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Academica Clinceni a fost penalizată cu încă 4 puncte de către Comisia de Disciplină a FRF

gsp.ro
Academica Clinceni

Clubul Academica Clinceni a fost penalizat cu patru puncte de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, miercuri, din cauza neachitării datoriilor către foştii săi jucători Cristian Gavra şi Aurelian Păun, potrivit site-ului LPF.

''Gavra Cristian vs. ACS FC Academica Clinceni - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul ASC FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplica celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plata, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respective, pentru perioada 30.03.2022 - 13.04.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 04.05.2022'', se arată în decizia comisiei în cazul atacantului Gavra, scrie agerpres.ro.

''Păun Aurelian vs. ACS FC Academica Clinceni - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul ACS FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respective, pentru perioada 29.03.2022 - 13.04.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 04.05.2022'', este decizia în cazul portarului Păun.

Până acum, Academica Clinceni a fost sancţionată în total cu 10 puncte prin deciziile Comisiei de Disciplină şi Etică din 23.03.2022 (2 puncte), 30.03.2022 (2 puncte), 13 aprilie (2 puncte) şi 20 aprilie (4 puncte).

Academica ocupă locul 9 în play-out, cu -3 puncte.

Clubul Gaz Metan Mediaş, care a strâns penalizări de 48 de puncte în acest sezon, a fost sancţionat cu amenzi de 6.000 de lei, câte 3.000 de lei pentru neexecutarea hotărârilor Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor în cazurile foştilor jucători Mihai Velisar şi Ioan Paul Paţurcă, având un termen de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiilor de plată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.