Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici: Singura posibilitate pe care o avem este să folosim o medicație în fond naturistă - VIDEO

balaceanu stolnici

Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici, președintele CIADO (Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului) România, militează pentru vaccinarea tuturor oamenilor. El spune că vaccinul este sigur, iar în istorie au făcut doar bine.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

„Tocmai am ieși de la o întâlnire a oamenilor de știință dedicată problemei actuale a vaccinării la care au participat zece personalități de frunte din lumea medicală. S-a constatat că toți suntem într-un real război pe viață și pe moarte între speța noastră și cea de coronavirus, pe care trebuie să-l câștigăm cu inteligența noastră și cu tehnologiile pe care le avem. Este normal să facem apel la mediacamente: nu există mediacamente care să fie eficace împotriva virușilor, în general. Și deși sunt aprobate două medicamente  și mai sunt folosite vreo 5-6 medicamente, nici unul din ele nu este efectiv, și în orice caz nu este efectiv preventiv, ci pot să aibă unele medicamente care să fie curative dar în  mod contestat.

Singura posibilitate pe care o avem pentru a lupta împotriva pandemiei este să folosim o medicație în fond naturistă, care face apel la capacitățile de vindecare ale organismului.

Vaccinul nu e un medicament. Nu e o substanță activă pe care o introducem în organism care să distrugă virusul. Este o moleculă simplă care are ca scop să semnalizeze și să stimuleze sistemul de imunizare al organismului, să producă celulele necesare care să distrugă și să câștige. Medicamentul este foarte activ. De aceea vaccinarea este singurul stâlp prin care, împreună cu măsurile de izolare, ne va ajuta pentru a scăpa de pandemie.

Există curente antivacciniste care se bazează pe informații non-științifice. Vaccinurile au făcut bine în istoria omenirii. Părrea mea e că toată lumea trebuie să se vaccineze. Nu sunt periculoase pentru organism”, a spus Constantin Bălăceanu-Stolnici.

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.