Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acccident cu două victime pe Valea Oltului, traficul rutier este blocat

neramo.ro
banda politie

Traficul pe DN 7 în dreptul localităţii Brezoi este blocat vineri seara în urma unui accident rutier în care au fost rănite două persoane, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Potrivit sursei citate, în accident sunt implicate două autoturisme şi un TIR.

În zonă se află şi un echipaj de la ISU Vâlcea care se întorcea de la o misiune la o tabără de refugiaţi ucraineni din Siret şi care acordă îngrijiri medicale alături de paramedici şi personalul medical al Ambulanţei Vâlcea.

"Pompierii militari din cadrul ISU intervin la un accident rutier Brezoi, pe DN 7 - Cârligu mic. Au rezultat două victime din şapte participanţi la trafic. Nu sunt persoane încarcerate. Au fost alocate un echipaj SMURD şi unul SAJ. La faţa locului se află şi acordă îngrijiri medicale echipajul Crafter care se întorcea din localitatea Siret. Cu efectivul din Crafter au asigurat şi măsuri PSI. Una dintre victime are un traumatism cranian cu plagă frontală şi hemoragie mică din punct de vedere cantitativ, traumatism membru inferior drept cu contuzie la nivelul genunchiului, traumatism toracic anterior drept cu dureri costale, iar cea de-a doua victimă prezintă un traumatism cranio-cerebral cu plagă în zona frontală şi pierderea temporară de conştienţă, traumatism la membru superior drept cu contuzie, suspiciune fractură humerus şi traumatism toraco-abdominal", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

În zonă, circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.