Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accesul clienţilor în magazinul E.ON din municipiul Iaşi se face prioritar în baza unei programări online

www.radioresita.ro
e.on

Accesul clienţilor în magazinul E.ON din municipiul Iaşi se face prioritar în baza unei programări online, iar ca alternativă la prezenţa fizică în magazin, clienţii se pot informa şi pot efectua operaţiuni prin intermediul Call Center-ului, a anunţat miercuri compania.

Totodată, transmiterea indexului, contractarea unui abonament de energie sau alte servicii, inclusiv plata facturii se pot face şi din contul personal E.ON Myline, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV În stare de alertă, SPP face noi achiziții de mașini! Limuzine de peste 100.000 de euro

"Având în vedere contextul epidemiologic si măsurile de distanţare fizică impuse de autorităţi, accesul în magazinul E.ON din Iaşi se realizează prioritar pentru clienţii cu programare online, pe site-ul companiei, nefiind necesar un timp de aşteptare. În perioada stării de alertă, în magazinele E.ON nu pot intra decât un număr limitat de clienţi, care este egal cu numărul agenţilor din fiecare centru. În acelaşi timp, activitatea de relaţii clienţi continuă să se desfăşoare online şi telefonic, prin intermediul agenţilor companiei de la Call Center, prin Live Chat, pe eon.ro şi pe platforma E.ON Myline, compania noastră recomandând ca vizita la magazinele E.ON să fie ultima opţiune, fiind preferabil ca în această perioadă clienţii să utilizeze canalele alternative de comunicare", se menţionează în comunicat.

La nivelul magazinelor E.ON au fost luate măsuri pentru a se asigura protecţia clienţilor şi a angajaţilor, la intrare fiind instalate dozatoare cu dezinfectanţi, iar agenţii care deservesc clienţii poartă măşti de protecţie şi mănuşi. De asemenea, toate suprafeţele şi obiectele din interior sunt dezinfectate la intervale de timp regulate.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Raed Arafat a eșuat la întâlnirea cu PSD, USR și Pro România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,1 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.