Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accesul copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani la teatrele de pe Broadway, doar cu dovada vaccinării

canyonechoes.org
Broadway

Broadway League, asociaţie ce regrupează peste 40 săli de teatru, a anunţat luni că măsura obligatorie a vaccinării pentru a putea asista la spectacolele sale se va aplica şi copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani începând cu 29 ianuarie, relatează EFE.

La fel ca în cazul adulţilor şi al adolescenţilor, teatrele de pe Broadway vor cere un interval de cel puţin 14 de zile de la administrarea celei de-a doua doze pentru accesul la spectacole, potrivit Agerpres.

Asociaţia a anunţat totodată că actualele măsuri anti-coronavirus care pe lângă vaccinarea obligatorie impune şi purtarea în orice moment a măştilor se va extinde până la 30 aprilie.

"Suntem mândri să putem marca cele mai bune standarde de protocol împotriva coronavirusului în toate teatrele de pe Broadway din New York", notează într-un comunicat preşedinta Broadway League, Charlotte St. Martin.

Minorii sub 5 ani vor avea în continuare acces în teatre, cu prezentarea unui test PCR negativ efectuat cu 72 de ore înainte, sau un test antigen realizat înainte cu şase ore de spectacol.

Actualul val de contagieri a determinat anularea timpurie a unor piese ca "Ain't Too Proud", "Thoughts of a Colored Man", "Jagged Little Pill" sau "The Waitress", precum sau suspendarea temporară a spectacolului "The Music Man", cu Hugh Jackman în rolul principal, alături de alte musicaluri precum "Mrs. Doubtfire", "Hamilton" şi "Regele Leu".

În pofida înmulţirii contagierilor la New York asociate variantei Omicron - cu cifre maxime de până la 80.000 de cazuri într-o zi, săptămâna trecută - autorităţile oraşului nu au dispus închiderea şcolilor, magazinelor sau locurilor de agrement, optând pentru încurajarea populaţiei de a face a treia doză de vaccin şi de a creşte numărul centrelor de testare pentru COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.