Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acciden la Sibiu - Un copil și o femeie au fost răniți

observatorulph.ro
accident

O femeie în vârstă de 39 ani cu traumatism cranio - facial şi abdominal şi un copil de 12 ani cu traumatism abdominal au fost transportaţi de două ambulanţe la spital, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs pe o arteră principală din municipiul Sibiu, potrivit Poliţiei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Ambulanţei.

"Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs în municipiul Sibiu, pe Şoseaua Alba Iulia în apropiere de intersecţia cu strada Verzăriei. Din primele cercetări se pare că un autoturism care circula dinspre aeroport, pe banda 1 acroşează autoturismul care circula pe banda 2, în acelaşi sens şi îl proiectează într-un alt autoturism care circula pe banda 2 a direcţiei opuse. Două persoane primesc îngrijiri medicale, este vorba despre conducătoarea auto şi fiul acesteia, aflaţi în maşina condusă spre aeroport. Traficul rutier este blocat total pe sensul spre aeroport si se desfăşoară alternativ pe banda 1 a sensului aeroport - centru", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, iar copilul, la CPU Luther, de la Spitalul de Pediatrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.