Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident aviatic grav în Alaska - Șapte oameni, între care un deputat, au murit după coliziunea a două avioane usoare

digi24
accident aviatic

Şapte persoane, între care un deputat local, şi-au pierdut viaţa vineri în statul american Alaska într-o coliziune între două avioane uşoare, au anunţat autorităţile citate sâmbătă de dpa.

Într-unul din avioanele implicate în coliziunea survenită vineri dimineaţa (ora locală) în apropiere de aeroportul din Soldotna, la circa 100 km sud-vest de oraşul Anchorage se afla o singură persoană, iar în celălalt şase, a precizat Departamentul pentru siguranţă publică din Alaska.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

O singură persoană a supravieţuit iniţial accidentului, dar a decedat în timpul transportului la spital, au menţionat autorităţile.

În avionul cu un singur ocupant se afla legislatorul Gary Knopp, în vârstă de 67 de ani, care era între altele şi instructor de zbor, în timp ce patru din celelalte victime erau persoane tinere, în vârstă de circa 20 de ani.

Administraţia federală pentru aviaţie şi Consiliul naţional pentru securitatea transporturilor din SUA au lansat o anchetă pentru a clarifica circumstanţele coliziunii, menţionează Xinhua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.