Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu 7 persoane implicate, între care și doi minori: Au intervenit patru echipaje SAJ, o autospecială și o ambulanță SMURD

Un număr de șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier, între satele Rași și Orezu din comuna Sălcioara, din județul Ialomița. O femeie de 60 de ani a fost dusă la spital, transmite, sâmbătă dimineața, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 07:30, scrie mediafax.ro.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe DJ 201B, între satele Rași și Orezu din comuna Sălcioara, cu implicarea a două autoturisme și a unui număr șapte persoane. La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și patru echipaje ale SAJ Ialomița”, potrivit sursei citate.

Cele șapte persoane din autoturisme, dintre care cinci adulți si doi minori, au fost monitorizați și li s-a acordat primul ajutor de echipajele medicale sosite la locul intervenției.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce a fost nevoie de Legea carantinării: Există evoluții fulminante în cazuri fără simptome

„O singură persoană, o femeie de 60 de ani, prezentând un traumatism cranio-cerebral minor, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare”, conform ISU Ialomița.

Celelalte persoane au refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Citește și: Alertă la TAROM! Un angajat, confirmat cu coronavirus! S-a infectat pe litoralul românesc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.