Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu cinci victime la Tulcea: Patru mașini s-au făcut praf pe DN22A

news.ro
accident tulcea

Cinci persoane au fost rănite duminică seara, într-un accident rutier în judeţul Tulcea, în care au fost implicate patru autoturisme. Evenimentul rutier s-a produs după ce o maşină oprită pe marginea drumului a fost lovită de două autoturisme, iar apoi una dintre maşini a fost proiectată pe sens opus, unde a lovit un alt autoturism, potrivit news.ro.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, duminică seara a avut loc un accident rutier pe DN 22A.

Poliţiştii au stabilit că un autoturism oprit pe marginea drumului a fost lovit din spate de două maşini. Unul din cele trei autoturisme a fost proiectat pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu o altă maşină care circula din sens opus. În urma accidentului,cinci persoane au fost rănite.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’ .

Reprezentanţii IPJ au menţionat că toţi conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier sunt din Tulcea. Trei din ei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar al patrulea şofer nu a putut fi testat deoarece a fost transportat la spital.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.