Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu două victime pe DN 7, la Boiţa, în urma coliziunii între un autoturism şi un TIR

accident

Două persoane au fost rănite vineri dimineaţa într-un accident petrecut pe DN 7, la ieşirea din Boiţa, în urma coliziunii între un autoturism şi un TIR, traficul în zonă fiind blocat, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Sibiu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în accident au fost rănite cele două persoane aflate în autoturism, respectiv şoferul în vârstă de 18 ani din Tălmaciu şi o pasageră.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

"Politiştii rutieri ajunşi la faţa locului au stabilit din primele cercetări că accidentul s-a produs pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, autoturismul ar fi ieşit în drumul naţional, moment în care ar fi intrat în coliziune cu ansamblul TIR. (...) Şoferul maşinii are 18 ani şi este din Tălmaciu. Este una dintre cele două victime, alături de o pasageră de sex feminin. Şoferul ansamblului TIR are 46 de ani şi este din Văleni, Dâmboviţa", au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a intervenit cu 2 echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, unul de descarcerare şi unul de stingere.

"Echipajul de descarcerare a extras două persoane din autoturism şi au fost predate echipajelor medicale. S-au acordat îngrijiri celor două persoane implicate, o femeie şi un bărbat în stare de inconştienţă, policontuzionate, care au fost transportate la UPU Sibiu", au menţionat reprezentanţii ISU Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.