Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu patru răniţi, la intersecţia dintre DN 71 şi un drum judeţean - În eveniment au fost implicate patru autoturisme şi un camion

Foto news.ro
accident tir A1

Patru persoane au fost rănite într-un accident produs miercuri pe drumul naţional 71, în zona localităţii Moara Nouă din judeţul Dâmboviţa. În accident au fost implicate un TIR şi patru autoturisme, potrivit news.ro.

Evenimentul rutier s-a produs miercuri, la intersecţia dintre DN 71 cu drumul judeţean 701, în zona localităţii Moara Nouă din judeţul Dâmboviţa.
Primele date arată că în accident au fost implicate patru autoturisme şi un camion. La ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa au transmis că în autovehiculele implicate în accident se aflau şase persoane, iar două dintre acestea au refuzat transportul la spital, celelalte patru fiind evaluate medial la locul evenimentului şi apoi duse la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.