Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu trei victime pe DE 581 - Traficul rutier este blocat în zonă

Accident DN 6

Un accident soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc, luni, pe DE 581 (DN 24), în zona intersecţiei cu DC 88, în apropiere de localitatea Ireasca din judeţul Galaţi, traficul rutier fiind blocat în zonă, informează IPJ Galaţi, potrivit Agerpres..

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci şi de către cei de la Serviciul Rutier s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 52 de ani, din satul Lunca Cetăţuii, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autovehicul pe DE 581, având direcţia de deplasare către municipiul Tecuci, în zona intersecţiei cu DC 88, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depăşire al autovehiculului din faţa sa, iar când a pătruns pe sensul opus de mers ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism, care era condus de un bărbat cu vârsta de 39 de ani, domiciliat în municipiul Tecuci", precizează IPJ Galaţi.

În urma acestui eveniment rutier au fost rănite trei persoane, respectiv cei doi conducători auto şi o femeie, cu vârsta de 51 de ani, pasager în primul autovehicul.

Victimele au primit îngrijiri medicale la faţa locului, unde a fost solicitat şi elicopterul SMURD, care a preluat bărbatul de 39 de ani şi l-a transportat la spital.

Celelalte două persoane rănite au fost preluate şi transportate la o unitate spitalicească de către echipajele medicale de la ambulanţă.

Conducătorilor auto li se vor preleva mostre de sânge la unităţile spitaliceşti, în vederea stabilirii alcoolemiei.

"După efectuarea cercetării la faţa locului şi degajarea părţii carosabile, traficul va fi reluat pe ambele sensuri de mers, întrucât la acest moment se circulă dirijat", mai precizează IPJ Galaţi.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.