Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cumplit în care au fost implicate o mamă și fiica ei: Femeia a murit, fata a fost luată cu elicopterul SMURD

O mamă din Focșani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, după ce mașina pe care o conducea a ajuns pe contrasens, iar după 200 de metri a lovit cu ușa un stâlp. Fiica ei, aflată în autoturism, a ajuns cu elicopterul la spital.

Aaccidentul a avut loc sâmbătă, pe DJ 240, în Negrilești, județul Galați, scrie mediafax.ro.

Din verificările preliminare a reieșit că o femeie de 42 de ani, din Focșani, județul Vrancea, aflată la volanul unei mașini, a ajuns pe sensul opus de mers, unde a rulat circa 200 de metri, după care o portieră a mașinii a izbit un stâlp de electricitate, aflat pe marginea străzii.

''La data de 10 iunie, la ora 10,56, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 240, în interiorul localităţii Negrileşti, din judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier. Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că o femeie, din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 240, în interiorul comunei Negrileşti, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Ţigăneşti către Ghidigeni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, precum şi din motive necunoscute la acest moment, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a rulat circa 200 de metri, după care a intrat în impact cu portiera lateral stânga faţă cu un stâlp de electricitate, aflat pe marginea străzii'', precizează IPJ Galaţi.

În urma impactului, femeia de 42 de ani a rămas încarcerată, fiind grav rănită și în stare de inconștiență. Pe bancheta din dreapta spate se afla fiica ei, de 14 ani, care a suferit răni ușoare.

Manevrele de resuscitare nu au avut rezultate, fiind constatat decesul femeii.

Fata a fost preluată de elicopterul SMURD Galați și a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați pentru investigații medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.