Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident extrem de grav: a intervenit elicopterul SMURD

elicopter smurd

Pompierii militari vâlceni au intervenit, sâmbătă, la un accident în care au fost implicați un autoturism și un pieton, care era inconștient. Victima a fost transportată de elicopterul SMURD la UPU Craiova, informează Mediafax.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, în data de 27 ianuarie, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor, la un accident rutier produs pe raza localității Stănești. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență forțe din cadrul Gărzii de Pompieri Măciuca, cu o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță aparținând SAJ. alvatorii sosiți la locul producerii evenimentului rutier, au constatat că în evenimentul rutier au fost implicați un autoturism și un pieton, care era inconștient”, transmite ISU Vâlcea.

Bărbatul prezenta traumatism cranio-cerebral și intrase în stop cardio-repirator. Pompierii militari au cerut sprijin aerian.

„S-a reușit stabilizarea victimei de către echipajele medicale prezente la fața locului, care au aplicat cu succes manevrele de resuscitare, ulterior victima fiind transportată de elicopterul SMURD la UPU Craiova”, anunță ISU Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.