Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident feroviar GRAV. Mai multe victime după ce o maşină a fost lovită de tren în judeţul Vaslui - UPDATE

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE

Una dintre cele trei victime ale accidentului produs vineri dimineaţa la trecerea peste linia de cale ferată din localitatea Roşieşti a decedat, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Cristian Lapa pentru AGERPRES.

"Victima în vârstă de 30 de ani care era inconştientă şi în stop cardiorespirator a decedat", a precizat Cristian Lapa.

UPDATE

"La trecerea pe calea ferată din Roşieşti, trenul 1863, care circulă pe ruta Galaţi-Iaşi, a surprins şi accidentat un autoturism in care se aflau trei persoane. Cele trei persoane au fost grav rănite, dar trăiesc. A fost apelat serviciul 112 pentru intervenţia echipajelor medicale şi a descarcerării", a declarat, pentru AGERPRES, directorul Regionalei CFR Iaşi, Constantin Axinia.

*

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă în judeţul Vaslui. Garnitura de tren Galaţi-Iaşi a lovit o maşină în care se aflau trei persoane. Potrivit Antena 3, două dintre victime sunt încarcerate şi pompierii deplasaţi la faţa locului încearcă scoaterea acestora pentru transportul de urgenţă la spital. Cât despre cea de-a treia victimă, aceasta ar fi în stare gravă, fiind aruncată în urma impactului în afara maşinii. Medicii încearcă resuscitarea acesteia.

"Din primele informaţii, un tren a intrat în coliziune cu un autoturism. S-au deplasat 3 autospeciale şi terapia intensivă mobilă cu medic. Se acordă primul ajutor unei persoane care a fost aruncată din maşină şi pentru persoanele încarcerate în maşină se încearcă descarcerarea acestora. Este o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată, problema este că în zonă este ceaţă densă.", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vaslui, Petru Iftene, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Citeşte şi: Un procuror DIICOT, explicaţii DURE despre efectele modificării Legilor Justiţiei: 'Dacă cineva se masturbează în faţa fetiţei tale, nu va mai putea fi arestat' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.