Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident feroviar grav: un tren a deraiat; traficul este închis între Fetești și Movila

ISU Timis
accident tren timis

Traficul feroviar între staţiile Feteşti şi Movila din judeţul Ialomiţa este închis marţi după-amiază din cauza unui accident înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată, unde un tren privat de marfă a lovit un tir, a anunţat, marţi, Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA, relatează Agerpres.

Citește și: Un autoturism a ars, după ce proprietarul l-a parcat în vecinătatea unui incendiu de vegetaţie

"Traficul feroviar între staţiile Feteşti şi Movila este închis la această oră din cauza unui accident înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 84+760, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, unde un tren privat de marfă a lovit un tir al cărui şofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să respecte semnificaţia rutieră de la trecerea la nivel", se arată întrun comunicat al companiei.

În urma impactului nu au rezultat victime, însă locomotiva trenului de marfă a deraiat de un boghiu, iar doi stâlpi de susţinere a liniei de contact au fost avariaţi. Echipele de intervenţie ale Regionalei CF Constanţa vor acţiona pentru eliberarea gabaritului şi redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp.

Potrivit sursei citate, până în jurul orei 18:30 niciun tren de călători nu este programat să tranziteze zona respectivă.

CFR SA a luat toate măsurile operative pentru redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.