Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident feroviar în Africa de Sud - Trei persoane au murit şi în jur de 200 au fost rănite în urma coliziunii a două trenuri

tren danemarca

Trei persoane au murit şi în jur de 200 au fost rănite marţi, în urma coliziunii a două trenuri în capitala sud-africană Pretoria, potrivit ER24, un serviciu de urgenţe medicale, relatează dpa preluată de Agerpres.

"Trei pacienţi au fost găsiţi cu răni numeroase, fatale, şi au fost declaraţi ulterior decedaţi la locul accidentului", a precizat ER24 într-un comunicat.

"Aproximativ 200 alţi pacienţi au fost găsiţi la locul accidentului. Evaluările indică faptul că rănile suferite oscilează de la minore la critice", a adăugat sursa citată.

Nu se cunosc până în prezent circumstanţele în care a avut loc coliziunea între cele două trenuri. Potrivit postului News24, care citează un responsabil al căilor ferate, coliziunea s-a produs în gara Mountain View.

În ianuarie anul trecut, două trenuri au intrat în coliziune în provincia Gauteng din Africa de Sud, incident în care 200 de persoane au fost rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.