Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident feroviar în staţia Balota, din Mehedinţi: Două trenuri de marfă s-au ciocnit și mai multe vagoane au deraiat

Antena 3
accident feroviar

Două vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat marţi dimineaţa, în staţia Balota din judeţul Mehedinţi, în urma impactului cu un alt tren privat de marfă, însă circulaţia trenurilor nu a fost afectată, a anunţat CFR SA.

"În jurul orei 10:50, în staţia Balota, trenul privat de marfă 60274 (LTE), care avea comanda de ieşire spre staţia Gîrniţa a fost acroşat de două locomotive ale unui alt operator privat de marfă (GFR), care s-au pus în mişcare de la linia 4. În urma impactului, din compunerea trenului 60274 a deraiat primul vagon de la locomotivă, de ambele osii şi s-a înclinat, iar al doilea vagon de la locomotivă a deraiat de o osie", precizează operatorul feroviar, conform Agerpres.ro.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

Potrivit sursei citate, circulaţia feroviară nu este afectată, trenurile care tranzitează staţia Balota fiind redirecţionate pe liniile 1, 2 şi 3.

O comisie a Agenţiei de Investigare Feroviară Română (AGIFER) va ancheta şi va stabili cauzele producerii acestui incident feroviar, spun reprezentanţii CFR SA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.