Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT GRAV cu un autocar implicat: A fost activat PLANUL ROȘU / IMAGINI ȘOCANTE / UPDATE

UPDATE

Opt persoane au fost duse la spital în urma accidentului în care un autocar cu pasageri s-a răsturnat miercuri seara pe DN1C, la ieşirea din localitatea clujeană Câţcău, fiind vorba de şoferul autoturismului pătruns pe contrasens şi care a fost încarcerat, precum şi alte 7 persoane rănite uşor.

Potrivit IJP Cluj, din primele informaţii, în jurul orei 19,00, un tânăr în vârstă de 27 de ani din judeţul Sălaj care circula pe DN1C între localităţile Coplean şi Câţcău a pătruns pe contrasens, unde a acroşat uşor o autoutilitară, iar ulterior a intrat în coliziune cu un autocar în care se aflau aproximativ 20 de pasageri şi care s-a răsturnat.

Citește și: Fabulos! Cu cât sunt plătiți de fapt actorii din Game of Thrones

În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit şi transportat la spital, iar alte şapte persoane au fost transportate şi ele la spitalul din Dej, pentru investigaţii, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul a fost reluat pe ambele sensuri ale DN1C Dej-Baia Mare, în zona în care a avut loc accidentul.

Citește și: Afacerile de milioane ale fiicei lui Mihai Tudose! Cu ce se ocupă aceasta, de fapt

Potrivit ISU Cluj, pentru salvarea şoferului maşinii care a pătruns pe contrasens, care are cele mai grave răni, a fost necesară intervenţia echipei de descarcerare.

UPDATE

Cinci persoane au fost transportate, miercuri, la spital în urma accidentului în care un autocar cu pasageri s-a răsturnat, pe DN1C, în judeţul Cluj.

Potrivit IJP Cluj, din primele informaţii reiese că în jurul orei 19,00 un tânăr în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sălaj, care circula cu un autoturism pe DN1C între localităţile Coplean şi Câţcău a pătruns pe contrasens, unde a acroşat uşor o autoutilitară, iar ulterior a intrat în coliziune cu un autocar în care se aflau aproximativ 20 de pasageri şi care s-a răsturnat.

Citește și: PSD pregătește o lovitură de proporții! O mare parte din populație este vizată

'În urma impactulu,i şoferul autoturismului a fost rănit şi transportat la spital, de asemenea, alte patru persoane au fost transportate la spitalul din Dej pentru investigaţii', a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Potrivit ISU Cluj, pentru salvarea şoferului maşinii pătrunse pe contrasens, care are cele mai grave răni, a fost necesară intervenţia echipei de descarcerare.

Citește și: Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

'A fost aplicat planul roşu de intervenţie pentru gestionarea evenimentelor cu victime multiple. Iniţial au fost anunţate şase victime. Victimele au fost transportate la spital, una dintre ele în stare gravă, a fost nevoie de descarcerare pentru aceasta', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

Circulaţia în zonă este blocată pe ambele sensuri. Poliţiştii continuă cercetările şi urmează să se stabilească de ce autoturismul respectiv a pătruns pe contrasens.

Citește și: Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

Știrea inițială

Un accident rutier în urma căruia un autocar cu pasageri s-a răsturnat a avut loc, miercuri seara, în zona localităţii Câţcău, la nivelul judeţului Cluj fiind activat planul roşu de intervenţie pentru gestionarea evenimentelor cu victime multiple.

Potrivit IGSU, rezultă din primele informaţii că 6 persoane aflate în autocar sunt rănite uşor, iar şoferul unui alt autovehicul implicat în accident este încarcerat, dar conştient, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lovitură dură pentru Cristian Boureanu și iubita sa! Ce au decis procurorii

La faţa locului intervin o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM), o ambulanta SMURD de terapie intensivă, un echipaj SAJ şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, în urma accidentului, traficul rutier este întrerupt pe DN1C Dej - Baia Mare, la ieşirea din localitatea Câţcău către Dej. Conform primelor informaţii ale poliţiştilor rutieri, autoturismul a pătruns pe sensul opus.

Citește și: Incredibil! Care sunt vedetele TV care câștigă salarii de 200 000 de euro pe an .

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.