Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav: doi tineri au murit, iar un altul a fost grav rănit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp

accident bun

Doi tineri au murit, iar un altul a fost grav rănit după ce o mașină a intrat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un stâlp în localitatea Șcheia, județul Iași.

Angajații ISU Iași au fost sesizați prin apel la 112, în noaptea de sâmbătă spre duminică, despre producerea unui accident rutier în localitatea Șcheia, comuna Al. I. Cuza, județul Iași, unde o mașină a intrat într-un stâlp, conform Mediafax.

La fața locului au intervenit o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, iar de la SAJ Iași au fost direcționate la locul accidentului două echipaje medicale.

La ajungerea forțelor de intervenție la fața locului, mașina era răsturnată pe cupolă, două victime erau inconștiente, încarcerate, iar cea de-a treia era conștientă, în stare de soc, cu diverse fracturi, fiind preluată de către un echipaj medical SAJ.

Cele două victime au fost descarcerate și s-au aplicate manevre de resuscitare, însă au fost declarate decedate.

În accident au fost implicați trei tineri cu vârste de 15, 17 și 21 de ani. Băiatul în vârstă de 17 ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copiii „Sf Maria” Iași.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.