Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV în Constanţa: Un bărbat a murit şi altul a fost rănit după răsturnarea unui autoturism într-un canal de irigaţii

radiofrance.fr
accident

Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit, fiind transportat cu elicopterul SMURD la spital, după ce, luni, s-au răsturnat cu autoturismul în care se aflau într-un canal de irigaţii, între localităţile Amzacea şi Pecineaga.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, bărbatul decedat, în vârstă de 33 de ani, era pasager în maşina al cărei şofer a pierdut controlul direcţiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea a făcut anunțul: Începand de astăzi și-au deschis porțile .

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat autoturismul în cauză şi persoanele ocupante, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani (în autoturism) şi un alt bărbat de 33 de ani, în exteriorul vehiculului. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că primul bărbat ar fi condus autoturismul pe drumul de exploatare agricolă, pe marginea unui canal de irigaţii, iar în zona unei ferme a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în canalul de irigaţii", a transmis IPJ.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", la locul producerii accidentului rutier au intervenit patru echipaje.

Citește și: Alexandru Rafila a reacționat după decizia CCR: Cred că trebuie să ne concentrăm puțin să învățăm, să educăm oamenii, să insistăm asupra măsurilor preventive pe care trebuie să le luăm

"Au intervenit pompierii Secţiei Mangalia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, elicopterul SMURD şi o ambulanţă SAJ. (...) S-a acţionat pentru acordarea primului ajutor medical, dar, din păcate, pentru un bărbat de aproximativ 33 de ani medicii au fost nevoiţi să declare decesul. Un alt bărbat a fost preluat de elicopter şi transportat la spital cu multiple traumatisme", a informat ISU.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.