Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Galați: cinci persoane au fost rănite după ce o mașină a lovit un cap de pod și s-a răsturnat

Inquam Photos/ Octav Ganea
exercitiu pompieri smurd metrou accident ambulanta

Cinci persoane - cu vârste cuprinse între 18 şi 41 de ani - au fost rănite luni seara, într-un accident produs pe DJ 251A, în comuna Drăguşeni.

''La data de 3 iulie, în jurul orei 18,20, pe DJ 251A, în interiorul satului Nicopole, comuna Drăguşeni, judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier în urma căruia au fost rănite 5 persoane'', a informat IPJ Galaţi.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Târgu Bujor s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 41 de ani, din Drăguşeni, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251 A, dinspre comuna Corod către localitatea de domiciliu, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi ar fi pierdut controlul volanului lovind un cap de pod. Din impact, autovehiculul s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe cupolă, iar toţi ocupanţii acestuia - 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 41 de ani - au suferit diferite leziuni, precizează sursa citată.

Persoanele rănite au primit îngrijiri la faţa locului şi apoi au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor de către echipajele de la ambulanţă, iar una dintre acestea, care era pasager pe locul din dreapta spate în autoturism, a fost preluată de echipajul de la elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" Galaţi, potrivit Agerpres.

Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră pe ambele sensuri de mers, perioadă în care au fost acordate îngrijiri medicale victimelor şi a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către poliţişti.

Galaţi: Cinci răniţi, după ce o maşină s-a răsturnat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.