Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier grav în Maramureş: patru răniţi, printre care şi un copil

accident rutier, centura capitalei

Patru persoane, printre care şi un copil în vârstă de patru ani, au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 1C în localitatea Lăpuşel, în apropiere de municipiul Baia Mare, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, informează Agerpres.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre oraşul Şomcuta Mare înspre municipiul Baia Mare, de către un bărbat de 27 de ani din Satu Mare, a pătruns pe sensul opus de mers, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani din comuna Groşi. După impact, a revenit pe sensul său de deplasare unde a acroşat un alt autoturism care era condus de un bărbat de 48 de ani din Baia Mare. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a şoferului de 27 de ani şi a doi pasageri de 4 ani, respectiv 35 de ani, aflaţi în acelaşi autoturism cu şoferul rănit", a precizat sursa citată.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În zona producerii evenimentului rutier, traficul a fost blocat total aproximativ o oră pentru acordarea primului ajutor victimelor şi pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, a mai precizat reprezentantul IPJ Maramureş.

Persoanele accidentate au primit îngrijiri medicale în Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, iar minorul a fost internat la Secţia de Pediatrie.

Foto: arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.