Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Paris, cu un mort și zeci de răniți: Un autobuz cu credincioși a izbit în plin o clădire

Ultima Ora breaking news

Un autobuz care transporta membri ai unei comunități religioase s-a izbit duminică de o clădire din Paris, în apropiere de Porte de Clichy, după ce a doborât un copac și un stâlp. Șoferul a murit, iar 19 persoane, între care un copil, au fost rănite. "Șoferul, căruia cel mai probabil i s-a făcut rău, a murit din păcate”, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor din Paris pentru AFP. 19 persoane au fost rănite ușor, printre care un copil, scrie Mediafax.

Citește și: Morți suspecte care au pus autoritățile pe jar: 22 tineri s-au stins subit din viață într-o cârciumă din Africa de Sud

Un autobuz care transporta membri ai unei comunități religioase s-a izbit duminică de o clădire din Paris, în apropiere de Porte de Clichy, după ce a doborât un copac și un stâlp. Șoferul a murit, iar 19 persoane, între care un copil, au fost rănite.

"Șoferul, căruia cel mai probabil i s-a făcut rău, a murit din păcate”, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor din Paris pentru AFP.

19 persoane au fost rănite ușor, printre care un copil.

Autobuzul a doborât un copac și un stâlp de iluminat înainte de a se izbi de o clădire nu departe de tribunalul din Paris, în arondismentul 17 al capitalei.

Pasagerii autobuzului erau membri ai unei comunități religioase, a declarat un purtător de cuvânt al brigăzii de pompieri din Paris.

Nu au fost raportate victime în clădirea în care a ajuns autobuzul.

Autobuzul a doborât un copac și un stâlp de iluminat înainte de a se izbi de o clădire nu departe de tribunalul din Paris, în arondismentul 17 al capitalei. Pasagerii autobuzului erau membri ai unei comunități religioase, a declarat un purtător de cuvânt al brigăzii de pompieri din Paris. Nu au fost raportate victime în clădirea în care a ajuns autobuzul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.