Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Morți suspecte care au pus autoritățile pe jar: 22 tineri s-au stins subit din viață într-o cârciumă din Africa de Sud

Newsbug.org
scena crimei crima police

Cel puțin 17 tineri cu vârste între 18 și 20 de ani au murit într-o tavernă populară din East London, Africa de Sud. Autoritățile sud-africane investighează moartea a cel puțin 17 clienți găsiți în interiorul unei populare taverne din East London, au declarat duminică oficiali ai poliției citați de Reuters. Generalul de brigadă Tembinkosi Kinana a declarat că poliția a fost alertată de cetățeni cu privire la incidentul de la Scenery Park, la aproximativ trei kilometri de centrul orașului.

"Circumstanțele în care au murit sunt în curs de investigare", a declarat Kinana pentru Reuters, adăugând că este prea devreme pentru a stabili cauza morții tinerilor adulți cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

UPDATE - Bilanțul crește la 22

Bilanțul tinerilor care au murit într-un club de noapte din East London, Africa de Sud, crește la 22. Sunt speculații că fie au fost expuși la o formă de otrăvire, fie unei debandade. 22 două de persoane au fost găsite moarte într-un club de noapte din East London, conform Daily Dispatch. Scena îngrozitoare a avut loc la primele ore ale dimineții de duminică, cu mesaje frenetice prin care se cerea ajutorul poliției și ambulanței de la un cunoscut club de noapte.

Reporterii Daily Dispatch anunță că se află la fața locului, dar imaginile nu pot fi publicate. Cauza deceselor este necunoscută în acest moment, dar există speculații că oamenii au fost fie expuși fie la o formă de otravă, fie că un incident a dus la rănirea și uciderea unui număr mare de persoane într-o debandadă. În club, cadavrele zac pe mese, scaune și pe podea, fără semne evidente de rănire.

Afară, familiile disperate cer să intre în club.

Un număr mare de vehicule de poliție și ambulanțe se află acum la fața locului. Până în prezent, dispeceratul a fost informat despre cel puțin 22 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.