Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Piatra Neamț, cu un șofer beat - Un tânăr de 24 de ani a murit

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Piatra-Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că în accident au mai fost răniţi şoferul şi un alt pasager.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil şi răsturnându-se pe cupola autovehiculului. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a altor două persoane în vârstă de 24 de ani, respectiv 32 de ani, din Piatra-Neamţ, pasageri în autoturismul în cauză, care au fost preluaţi de echipajele medicale. Din păcate, la scurt timp după preluarea acestora, a fost anunţat decesul tânărului de 24 de ani", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.