Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV joi dimineață: Un autotren a căzut în Râul Olt, după un impact cu o mașină. Circulația se desfășoară dirijat

breaking news

Un autotren care transporta autovehicule a căzut joi dimineaţă în Râul Olt, în urma ciocnirii cu un autoturism, în zona localităţii Brezoi, şoferul şi un pasager fiind răniţi.

”Circulaţia rutieră se desfăşoară dirijat, pe un fir, în ambele sensuri, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 206+500 metri, în zona localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, din cauza unui accident. Un autotren care transporta autovehicule ar fi intrat în coliziune cu un autoturism”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ZIUA Z pentru fostul primar al Piteştiului şi fiica sa - Ar putea afla joi prima decizie în dosarul autobuzelor, în care DNA i-a cerut la puşcărie

În urma impactului, autotrenul a căzut în Râul Olt. Şoferul autovehiculului şi pasagerul au fost răniţi şi transportaţi la spital.

În prezent se desfăşoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului şi identificarea autovehiculelor implicate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.