Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT GRAV la Ikea: Un om A MURIT, circulația e BLOCATĂ / UPDATE VIDEO

Facebook/ Politia Romana

UPDATE Un motociclist a decedat joi seara în urma unui accident rutier care s-a produs în zona Podului Băneasa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a capitalei, Ovidiu Munteanu. Potrivit sursei citate,bărbatul, care conducea o motocicletă, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers spre Otopeni, la urcare pe pod, şi a fost proiectat pe celălalt sens de mers, fiind aruncat peste glisierele de beton, după care a fost lovit de un taxi.

Conform primelor cercetări, s-a constatat că motociclistul nu avea asupra lui niciun act de identitate. În urma accidentului nu au mai fost alte victime, poliţiştii continuând cercetările la faţa locului.

Traficul rutier a fost deviat joi seară pe ambele sensuri în zona Ikea Băneasa, circulaţia fiind permisă pe sub Pasajul Băneasa, din cauza accidentului rutier.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Accident extrem de grav pe Podul Băneasa din Capitală. Traficul rutier a fost deviat joi seară pe ambele sensuri în zona Ikea Băneasa, circulația fiind permisă pe sub Pasajul Băneasa, din cauza unui accident grav produs între un autoturism și o motocicletă, a anunțat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a capitalei, Ovidiu Munteanu, conform Agerpres.

Din primele date, motociclistul ar fi decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.