Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV - O mașină în care se aflau cinci persoane a plonjat în Dunăre. Scafandrii au OPRIT căutările / UPDATE

libertatea.ro
accident masina

UPDATE: 19.20 - Scafandrii au oprit căutările celor patru persoane care s-ar afla în maşina care a căzut în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin, apa fiind foarte rece. Căutările vor fi reluate duminică, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Elena Târlă, a spus că cei trei scafandri din Mehedinţi care le-au căutat pe cele patru persoane care s-ar afla în maşina căzută în Dunăre au oprit căutările, apa fiind foarte rece.

”Scafandrii nu mai fac căutări astăzi, apa este foarte rece. Ei au făcut mai multe scufundări. Se vor relua căutările mâine de către scafandrii de la ISU Mehedinţi şi ISU Arad”, a declarat Elena Târlă pentru news.ro.

Scafandrii au găsit elemente ale maşinii, însă nu şi persoanele care s-ar fi aflat în interiorul acesteia.

Conform sursei citate, maşina s-ar afla la aproximativ nouă metri adâncime.

Un bărbat, cel mai probabil şoferul maşinii care a plonjat în Dunăre, a reuşit să salveze şi a fost transportat la spital.

Un autoturism în care se aflau patru persoane adulte şi un copil a căzut, sâmbătă, în Dunăre, în zona comunei Coronini. 

'Un apel la 112, primit la ora 11,44, semnala că pe raza localităţii Coronini un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre. Mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă s-au mobilizat de urgenţă la locul evenimentului. Din datele primite de la una din persoanele care se aflau în maşină şi care a reuşit să ajungă la mal se pare că în autoturism se mai găsesc patru persoane, dintre care trei adulţi şi un copil', afirmă Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, informează agerpres.ro

În sprijinul forţelor din judeţul Caraş-Severin vor veni şi un elicopter SMURD de la Craiova şi un echipaj de scafandri de la Mehedinţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.