Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer beat a provocat un accident grav pe autostradă și a fugit: Surpriza polițiștilor când au deschis mașina

CNAIR
autostrada A1

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost reținut după ce a provocat un accident la nodul rutier A1 cu A6 joi și și-a continuat deplasarea. Ulterior, polițiștii au descoperit că șoferul era sub influența alcoolului și posibil drogat, găsind în mașina sa o pungă cu substanțe interzise.

Polițiștii de la Biroul Autostrada A1 Deva-Nădlac au fost alertați cu privire la accidentul soldat cu pagube materiale, iar șoferul a fost observat continuându-și drumul pe A6 înspre municipiul Lugoj, potrivit Mediafax.

Polițiștii au reușit identificarea șoferului, un tânăr de 27 de ani. Acesta a fost oprit la ieșirea de pe A6 înspre Centura Lugoj.

În urma testării acestuia cu aparatul etilometru, a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Tânărul a fost dus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii i-au percheziționat mașina și au înțeles de ce a fugit

Totodată, în urma efectuării controlului în mașină a fost găsită o pungă ce conținea substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Acestea au a fost ridicate și sigilate, fiind înaintate către BCCO Timișoara pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, precum și deținere de droguri în vederea consumului.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Caraș-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.