Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT GRAV pe autostradă: A fost trimis un elicopter SMURD / IMAGINI ȘOCANTE

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române sfătuiește conducătorii auto care se deplasează pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța să ruleze cu prudență sporită și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, întrucât la kilometrul 58 (în zona localității călărășene Nicolae Bălcescu), circulația rutieră se desfășoară îngreunat, din pricina unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

”În accident au fost implicate două autoturisme, într-unul dintre autoturisme se aflau 5 persoane, iar în celălalt 2. Doar două dintre victime au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD cât și echipaje ale Serviciului de Ambulanță. Una dintre victime a fost transportată la spital și prezintă traumatisme ușoare, iar cealaltă are traumatisme ceva mai grave, iar în acest moment va ateriza un elicopter SMURD care o va prelua vși o va aduce la un spital din Capitală”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu.

Citește și: Andreea Raicu, fără niciun pic de RUȘINE: A pozat GOALĂ, în public / VIDEO 18 +

Traficul rutier este ingreunat, vineri dupa-amiaza, pe Autostrada Soarelei, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. In accident au fost ranite doua persoane, una dintre ele urmand sa fie preluata de un elicopter SMURD pentru a fi transportata la spital, anunță stirileprotv.ro.

 

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.