Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT GRAV pe autostradă: Poliția anunță că circulația e BLOCATĂ / UPDATE

www.stiridesibiu.ro

UPDATE

Traficul rutier a revenit sâmbătă la normal pe A1 la kilometrul 261, pe sensul Sebeş - Sibiu, unde a avut loc un accident rutier, în urma căruia au fost rănite trei persoane, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

"Victimele au fost transportate la spital, conştiente, însă cu politraumatisme", potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Şoferul unui autoturism nu a păstrat distanţa regulamentară şi a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care circula în faţa sa, după care a fost proiectat în glisieră.

Citește și: De tot râsul! Mircea Badea, ironie fără precedent la adresa lui Dragnea și a șefei DNA. Vezi aici cum arătau cei doi în tinerețe

Știrea inițială

Accident grav cu mai multe victime! Trei persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Clinic de Urgență Sibiu în urma unui accident grav produs sâmbătă dimineața pe autostrada Sibiu – Deva, la iesire din tunel, judetul Sibiu, scrie presa locală.

In urma accidentului in care au fost implicate o masina si un TIR, circulația pe A1 pe sensul către Sibiu, a fost blocată pe banda de urgență.

Citește și: Dezvăluire EXPLOZIVĂ a comisarului Traian Berbeceanu! „Nu este LEGAL”

”O persoană se afla încarcerată iar alte două ranite, in afara autoturismului. Victimele au fost transportate la spital constiente, insa cu politraumatisme”, a precizat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

In mașina grav avariata , inmatriculata in Timiș, se aflau doi barbati si o adolescentă in varsta de 14 ani, conform informatiilor furnizate de polițiștii de la Rutieră.

Citește și: Amenda care aproape închide o televiziune! 3 MILIOANE de euro pentru remarci homofobe

”Șoferul nu a păstrat distanța și a intrat în coliziune cu un TIR care circula in fata. Autoturismul a fost proiectat in glisiera mediană”, a specificat Elena Welter, purtătorul de cuvant al IPJ Sibiu.

Șoferul masinii este un tanar de 32 de ani din Timiș, care a fost grav rănit. Minora și al doilea pasager , un barbat de 41 de ani, au scapat cu ”răni ușoare”, mentioneaza oficialii IPJ Sibiu.

Citește și: Dispare Coca Cola Zero! Cu ce va fi înlocuită și de ce .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.