Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Mii de persoane, blocate pe sensul către Bucureşti - UPDATE Traficul a fost reluat

www.evz.ro
politie accident

UPDATE Circulaţia rutieră s-a reluat, marţi seara, pe Autostrada Soarelui, după ce a fost întreruptă în urma unui accident în care au fost implicate patru autoturisme, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

UPDATE

Şapte persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc marţi pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi, în care au fost implicate patru autoturisme, potrivit ISU Călăraşi.

Știrea inițială

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui este momentan oprită la km 64, în zona localităţii Lehliu-Gară (jud. Călăraşi), după ce în acest loc a avut loc o coliziune între patru autoturisme.

Cel puţin şase persoane sunt rănite, dar, din primele informaţii, se pare că acestea au suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul auto către Capitală de la km 105 al autostrăzii (Drajna) pe DN3A. Este o oră de vârf, în care mii de persoane se întorc de pe litoral spre Bucureşti.

Vezi şi: România vs. UE: Cum a evoluat preţul locuinţelor în ultimii şapte ani. + Evoluţia ROBOR în acelaşi interval/ INFOGRAFIC .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.