Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav pe DN1: Elicopterul SMURD a fost trimis în misiune

Mediafax
accident

Un accident grav s-a produs marți pe o șosea din județul Bihor. Patru persoane au fost rănite, iar două au fost transportate la spital. Elicopterul SMURD a participat la misiune.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, în localitatea Valea Mare de Criș. Acesta a fost anunțat la 112. Patru persoane aflate într-un autoturism care a ieșit de pe șosea și a lovit un copac au fost afectate de impact, informează Mediafax.

Potrivit ISU, la fața locului au fost trimise echipajele de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, precum și elicopterul SMURD.

Cele patru persoane implicate în accident (trei adulți și un copil), au fost evaluate și asistate medical la fața locului. Ulterior, o femeie și o fată, ambele aflate în cod galben medical, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.