Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / Accident mortal! Utilaj feroviar deraiat pe calea ferată la Teleorman: o persoană este inconştientă

breaking news ultima ora

UPDATE 1 august, ora 10.57: Un bărbat a murit

ISU Teleorman a transmis că, din păcate, victima, un bărbat de aproximativ 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale SAJ Teleorman declarând decesul.

UPDATE 1 august, ora 10.25: CFR: Utilajul feroviar s-a răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede / Două persoane erau înauntru

CFR a transmis, marţi, că utilajul feroviar implicat în incidentul din judeţul Teleorman s-a răsturnat, iar în momentul accidentului în interior se aflau două persoane, informează News.ro.

CFR a transmis, marţi, informaţii despre incidentul din judeţul Teleorman, în care este implicat un utilaj feroviar.

”Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord - Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, a transmis, marţi, CFR.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieşire din Roşiorii de Vede.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii SMURD pentru acordarea primului ajutor.

”Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului”, a mai transmis companmia.

Potrivit acesteia, două persoane se aflau în utilaj în momentul accidentului, respectiv mecanicul şi ajutorul de mecanic.

Știrea inițială:

Un utilaj feroviar a deraiat, marţi, pe calea ferată, în judeţul Teleorman, o victimă fiind inconştientă, informează News.ro.

ISU Teleorman a anunţat, marţi, că un utilaj feroviar a deraiat pe calea ferată, la ieşirea din Roşiorii de Vede spre Drăgăneşti de Vede.

Ce spune ISU

”O victimă inconştientă, în stop cardio-respirator, se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD şi două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic”, a transmis sursa citată.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.