Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident groaznic la un depozit din Timiș: Bărbat strivit de un utilaj care evacua cerealele

breaking news ultima ora

Accident groaznic la un depozit din Timiș: Bărbat strivit de un utilaj care evacua cerealele

Un bărbat, în vârstă de de 48 de ani, a murit, miercuri după-amiaza, în urma unui accident de muncă, într-un depozit de cereale din comuna Biled, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

Conform sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Sânandrei au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, aflându-se în localitatea Biled, în exercitarea atribuţiilor de serviciu ar fi pătruns în interiorul unui recipient de depozitare cu cereale, moment în care ar fi fost tras de un mecanism aflat în funcţiune care evacua cerealele din interiorul depozitului spre exterior.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că situaţia sesizată se confirmă. Persoanei accidentate i-au fost efectuate manevrele de resuscitare de către echipajul medical sosit la faţa locului, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, mai menţionează informarea transmisă de IPJ Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.