Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident în Bihor - Două persoane rănite, dintre care una grav

lapresse.tn
accident

Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, într-un accident rutier produs vineri la intrarea în localitatea Sălard.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, accidentul a avut loc pe DN 19E la intrarea în comuna Sălard dinspre Cauaceu.

''În accident au fost implicate trei autovehicule, două autoturisme şi o dubiţă, în care se aflau şapte persoane. Pentru salvarea victimelor, ISU a mobilizat de urgenţă la faţa locului echipajele de pompieri militari din cadrul Gărzii Sălard cu o autospecială de intervenţie şi cu ambulanţă de tip E2, de asemenea, echipajul de prim ajutor al staţiei Săcuieni, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă a SMURD Oradea. Ajunse la faţa locului, echipajele au evaluat şi asistat victimele. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale, una dintre victime în stare gravă şi cealaltă în cod galben medical", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca.

Conform purtătorului de cuvânt de la IPJ Bihor, Alina Dinu, poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.