Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident în Bistrița-Năsăud: Femeie însărcinată și doi bărbați răniți în coliziunea dintre o mașină și o căruță

Accident semn

O maşină şi o căruţă s-au ciocnit, vineri seară, în judeţul Bistriţa-Năsăud, iar o femeie şi doi bărbaţi au fost răniţi, Femeia, de 21 de ani, care este însărcinată, prezintă episoade de pierdere de conştienţă.

”Un echipaj de prim ajutor SMURD si un echipaj de pompieri pentru măsuri API, cu sprijinul echipajului de terapie intensiva mobila SMURD intervin pe raza localităţii Poiana Ilvei la un accident rutier produs intre un autoturism şi un atelaj hipo”, anunţă, vineri seară, ISU Bistriţa-Năsăud, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că echipajele au fost informate că o femeie este inconştientă.

”Echipajele de interventie au găsit la locul solicitării două persoane care aveau nevoie de îngrijiri medicale: o femeie in vârstă de aproximativ 21 de ani însărcinată, conştientă şi cooperantă în momentul preluării (afirmativ prezenta episoade de pierdere de conştientă imediat după accidentul rutier). A fost preluata de paramedici şi predată echipajului de terapie intensiva mobila în vederea transportarii la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul alături de care se afla în căruţă prezenta o suspiciune de fractura membru superior şi a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD.

 

De asemenea, conducătorul autoturismului va fi transportat la rândul sau la UPU SMURD Bistriţa, prezenta un traumatism facial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.