Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz: Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers

libertatea.ro
accident masina

UPDATE ora 11:00

Şapte persoane, dintre care patru copii, au fost rănite în urma unui accident care a avut loc duminică în comuna Sâncraiu.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Brăişoru, comuna Sâncraiu. La faţa locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca, şi un echipaj SAJ. În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz şi un autoturism avariate şi două persoane încarcerate în fiecare dintre acestea. Pompierii acţionează în aceste momente pentru descarcerarea şi extragerea persoanelor blocate în autovehicule, respectiv doi adulţi. Alţi patru minori sunt consultaţi la faţa locului de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări aceştia sunt în stare stabilă. Totodată la locul accidentului a fost alocat şi elicopterul SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Jibou", se arată într-o informare iniţială a ISU Cluj.

ISU Cluj a precizat ulterior că printre accidentaţi se numără şi patru copii, cu vârste între 7 luni şi 11 ani.

"Reactualizare intervenţie accident DN1 E60: Pompierii au descarcerat şi extras din autoturismul şi microbuzul avariat doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 40, respectiv 20 de ani, care au fost preluaţi de către echipajele medicale şi transportaţi la spital. Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă.

O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, şi patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni şi 11 ani, au fost consultaţi şi transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări toţi erau în stare stabilă", se mai arată în informarea ISU Cluj.

Știrea inițială

Centrul Infotrafic informează că pe DN 1, în zona localităţii Brăişoru, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane, cu 5 ocupanţi.

În urma impactului au rezultat două victime, aflate în evaluare medicală. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea traficului după ora 11,00, scrie agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.