Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident în curtea unei şcoli din Londra: O a două fetiţă a decedat

msn.com
deces covid mort decedat spital pacient autopsie

O a doua fetiţă în vârstă de opt ani a decedat duminică în urma unui accident produs joia trecută după ce o maşină a intrat în plin în curtea unei şcoli primare din Wimbledon, în sud-vestul Londrei, cu doar câteva ore înainte de începerea vacanţei şcolare, a anunţat poliţia, relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Cu profundă tristeţe anunţăm decesul iubitei noastre Nuria duminică, 9 iulie", se arată într-un comunicat al poliţiei londoneze care transmite un mesaj din partea familiei copilului. Nuria fusese spitalizată după accident şi de atunci se afla în stare foarte critică.

O alta copilă de opt ani, Selena, a murit în acest accident, petrecut joi dimineaţa într-o şcoala privată de fete unde era organizată o petrecere înainte de vacanţa şcolară, în prezenţa elevilor şi a părinţilor.

O femeie în vârstă de 40 de ani este încă internată în spital "în stare gravă", a declarat duminică poliţia, care de la început a respins pista unui atentat terorist.

Alte câteva persoane au fost spitalizate, dar viaţa lor nu este în pericol.

Şoferiţa vehiculului, în vârsta de 46 de ani şi care locuieşte în Wimbledon, a fost eliberată pe cauţiune. Ea a fost arestată joi pentru "suspiciune de conducere periculoasă cauzatoare de moarte".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.