Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident în județul Constanța - O femeie a intrat cu autoturismul în copac din cauza şoferului unui microbuz ce nu s-a lăsat depăşit

YouTube
accident

O şoferiţă de 41 de ani a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea DJ 226, în apropierea localităţii constănţene Mihail Kogălniceanu, fiind rănită uşor, după ce a pierdut controlul direcţiei în timpul efectuării depăşirii unui microbuz cu călători, al cărui şofer nu a vrut să se lase depăşit, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, după producerea accidentului rutier, conducătorul auto al microbuzului nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea, fiind depistat de poliţişti în localitatea Saraiu.

"Un bărbat, de 62 de ani, a condus un microbuz de transport călători (ruta Constanţa - Hârşova) pe DJ 226, în afara localităţii Mihail Kogălniceanu, dinspre Mihail Kogălniceanu către Târguşor şi, pe fondul nerespectării obligaţiei celui care este depăşit - să circule cât mai aproape de marginea din dreapta a părţii carosabile sau a benzii pe care se deplasează - acesta ar fi creat o stare de pericol pentru un autoturism, condus de o femeie, de 41 de ani, în timp ce aceasta ar fi efectuat manevra de depăşire a microbuzului. Pentru a evita intrarea în coliziune laterală cu acesta, conducătoarea auto a virat către stânga, unde a intrat pe acostament, ulterior pierzând controlul direcţiei şi intrând în coliziune cu un copac", a transmis IPJ.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare şi, conform IPJ, "obiectul dosarului penal îl reprezintă stabilirea cauzelor producerii accidentului şi a vinovăţiei"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.