Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident în lanț: șapte muncitori care remediau stricăciunile produse de un TIR au fost grav răniți de un tren care a agățat un stâlp

ultima ora

Mai multe persoane care lucrau la remedierea problemelor apărute după ce un TIR a lovit un stâlp, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea, au fost rănite în momentul în care un tren a agățat stâlpul și a angrenat căderea altora. Potrivit ISU Vâlcea, accidentul s-a petrecut în localitatea Călimănești, la ieșirea spre Sibiu din stația CFR Păușa, unde un tren de persoane a agățat un stâlp care fusese lovit în prealabil de un TIR, scrie Mediafax.

În cădere, stâlpul de electricitate, a angrenat alți doi stâlpi. În momentul trecerii trenului, se efectuau în zonă cercetări pentru primul accident, astfel că acolo se aflau mai multe persoane. Pompierii susțin că trenul și-a continuat deplasarea, însă în timpul căderii stâlpilor mai multe persoane care lucrau la fața locului pentru restabilirea situației de normalitate au fost rănite. Conform ISU, 7 persoane au fost rănite, dintre care 3 grav. Victimele au fost transportate la spital. La fața locului intervin trei ambulanțe, o autospecială de stingere și încă un echipaj al SVSU Călimănești. S-a luat măsura restricționării accesului persoanelor neautorizate, în zona producerii accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.