Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT în Olt - Un bărbat a murit și o tânără a ajuns la spital

facebook.com
politia

Un bărbat de 55 de ani a murit şi o fată de 14 ani a fost rănită, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier produs sâmbătă pe DJ604, la Vişina Nouă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, conform Agerpres.

În accident au fost implicate un autoturism, în care se aflau un tânăr de 21 de ani şi un minor, şi o căruţă, în care se aflau un bărbat de 55 de ani şi o minoră.

"Din primele verificări, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt a stabilit faptul că, un bărbat de 55 de ani, din comuna Vişina Nouă, în timp ce conducea un vehicul cu tracţiune animală din direcţia Vişina Nouă spre Vădastra, ar fi efectuat virajul la stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 21 de ani, din comuna Vădastra, care se deplasa din sens opus. În urma evenimentului, a rezultat decesul conducătorului vehiculului cu tracţiune animală şi rănirea gravă a unei pasagere de 14 ani", a precizat Alexandra Dicu.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare şi două echipaje medicale de la Ambulanţă.

"În momentul sosirii echipajelor, un bărbat de 55 de ani, din Vişina Nouă, aflat în căruţă, a fost găsit decedat. Minora care se afla în căruţă a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal. Cele două persoane din autoturism nu prezentau urme vizibile de traumă şi au refuzat transportul la spital", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.