Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident la metrou: Al doilea în aceeași zi

metrou aglomeratie

Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate miercuri pe Magistralele 1 şi 3, începând cu ora 18:32, din cauza unei urgenţe medicale semnalate într-un tren la staţia de metrou Timpuri Noi, au anunţat reprezentanţii companiei.

"Metrorex informează că astăzi, 07.10.2020, începând cu ora 18:32, din cauza unei urgenţe medicale semnalate într-un tren la staţia de metrou Timpuri Noi, pe Magistralele 1 şi 3, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate. Au fost realizate procedurile medicale ce se impun în astfel de situaţii, respectiv intervenţia echipajelor SMURD. Pentru continuarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat pe firul 1 al staţiei Timpuri Noi. Călătorii au fost informaţi cu privire la această situaţie prin instalaţiile de sonorizare de la nivelul peroanelor", potrivit Metrorex.

Citește și: Scandalul momentului în lumea medicală! Adrian Streinu-Cercel și Monica Pop, replici devastatoare pentru președintele Societății ATI, Șerban Bubenek

Graficul normal de circulaţie a trenurilor pe Magistralele 1 şi 3 a fost reluat puţin după ora 19:00.

Miercuri dimineaţa, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate de data aceasta pe Magistrala 1, tot din cauza unei urgenţe medicale care a necesitat intervenţia SMURD.

Citește și: Lider PSD: Nu cred că masca de protecție mă poate proteja

"Metrorex informează că astăzi, 07.10.2020, începând cu ora 07:05, pe Magistrala 1 de metrou, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate din motive independente şi nedorite de Metrorex (urgenţă medicală ce a necesitat intervenţia echipajelor SMURD, care au acţionat la faţa locului - în tren, conform procedurilor medicale). Pentru asigurarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 1 şi Timpuri Noi", se arată într-un comunicat remis.

Citește și: Elena Udrea a dezvăluit semnificația semnului cu degetul la nas din Parlament. Cui îi era adresat gestul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.