Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident mortal într-o localitate din Vaslui: Un bărbat de 24 de ani a decedat după ce a căzut din căruţă

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a murit, miercuri, după ce a căzut dintr-o căruţă în localitatea Fundu Văii, salvatorii chemaţi să intervină la faţa locului fiind agresaţi de aparţinătorii victimei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Dan Ionaşcu, la faţa locului a fost solicitat să intervină un echipaj din cadrul SMURD Vaslui, care a găsit bărbatul în stare de inconştienţă, potrivit agerpres.ro.

"Bărbatul lucra la aproximativ doi metri înălţime pe stocul de fân, când s-a dezechilibrat şi a căzut între poarta casei şi atelaj. Familia l-a ridicat din zona în care căzuse, în încercarea de a-i acorda primul-ajutor, după care a sunat la numărul unic pentru urgenţe 112. Când a ajuns echipajul ambulanţei SMURD, victima era în stop cardio-respirator, astfel încât s-au început manevrele de resuscitare. Văzând că bărbatul nu îşi revine, aparţinătorii au devenit violenţi cu pompierii, astfel încât a fost solicitat un echipaj de poliţie. Din păcate, după mai bine de două ore de resuscitare, medicul a declarat decesul victimei, care suferise o fractură de claviculă şi una toracică", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.