Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident MORTAL - Un camion a intrat pe contrasens și a lovit în plin o mașină. Unde a avut loc tragedia

breaking news

O persoană a murit și una a fost rănită în urma unui accident produs, sâmbătă dimineață, pe drumul E85, în județul Vrancea. Potrivit polițiștilor, șoferul unui camion a pătruns pe contrasens și a lovit o mașină care se deplasa regulamentar.

Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, accidentul a avut loc, sâmbătă dimineața, pe drumul E85, la ieșire din Garoafa spre Focșani, în județul Vrancea.

Un autocamion care circula dinspre Garoafa spre Focșani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, au transmis polițiștii.

Fostul baron Nicușor Constantinescu s-a dezlănțuit după condamnarea de 10 ani: 'TICĂLOȘILOR! Bestiilor cu chip uman!'

La fața locului au intervenit trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. În urma impactului, șoferul autoturismului, un bărbat în vâsrtă de 55 de ani, a rămas încarcerat.

„Echipajul de pe autospeciala de descarcerare a extras, victima, de sex masculin, în vârstă de 55 ani. Din nefericire aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cealaltă victimă a fost preluată de echipajul SAJ aflat la fața locului”, au anunțat reprezentanții ISU Vrancea.

La volanul autocamionului se afla un bărbat de 47 de ani, din București. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.