Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident naval în largul coastelor Norvegiei - Șapte persoane au fost rănite după coliziunea unui petrolier cu o fregată

petrolier

Un petrolier şi o fregată a marinei norvegiene au fost implicate joi într-un accident în apropierea coastei de vest a Norvegiei, iar şapte persoane au fost rănite, a anunţat poliţia într-un comunicat, informează Reuters preluată de Agerpres.

Fregata KNM Helge Ingstad a început să ia apă, astfel că echipajul său de 137 de persoane a fost evacuat. Nu nu există informaţii despre pagube sau scurgeri de petrol, au transmis serviciile de salvare pentru postul norvegian TV2.

TV2 a identificat petrolierul ca Sola TS

Fregata, construită în 2009, este cea care a participat la operaţiunile de dezarmare chimică în Siria între decembrie 2013 şi mai 2014.

Tancul petrolier de peste 62.000 de tone a suferit doar pagube uşoare şi aştepta să fie remorcat la un terminal petrolier din apropiere.

Circumstanţele accidentului nu sunt încă clare. Coliziunea a avut loc la scurt timp după ora 4:00 (3:00 GMT) în fiordul Hjeltefjord din apropiere de Bergen, potrivit armatei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.