Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Accident pe autostrada A1 București-Pitești: Sunt patru victime

servuspress.ro
Accident autostradă

UPDATE 2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe autostrada A 1 București-Pitești, la kilometrul 25, în zona localității Bolintin-Deal, județul Giurgiu, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 4 victime, care au fost transportate la spital. Valorile de trafic sunt normale.

UPDATE 1

Doi copii au ajuns la spital, sâmbătă, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs pe autostrada A 1 Bucureşti-Piteşti, unde două autoturisme s-au ciocnit, iar unu dintre ele s-a răsturnat pe cîmpul de pe marginea autostrăzii.

Accidentul a avut loc la kilometrul 25 al autostrăzii A 1, pe sensul de mers către Bucureşti.

Potrivit ISU Giurgiu, care a intervenit la faţa locului, două autoturisme s-au ciocnit, iar unu dintre ele a fost găsit răsturnat pe câmpul de pe marginea autostrăzii. În urma evenimentului, doi copii au fost răniţi.

„Un băieţel în vârstă de trei ani şi o fetiţă de şase ani au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital”; a transmis ISU Giurgiu.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Știrea inițială

Neatenția la volan face din nou victime pe autostrada A1 București-Pitești. Patru persoane au fost rănite după o ciocnire între două mașini.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 25, în zona localității Bolintin-Deal, județul Giurgiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului a rezultat rănirea a 4 persoane, ce se află în evaluare medicală, scrie mediafax.ro.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers către București, desfășurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în creștere.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.