Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe DN 13 Braşov - Sighişoara - Patru persoane, între care şi o minoră de 10 ani, au fost rănite

Inquam Photos / George Calin
accident rutier

Patru persoane, între care şi o minoră de 10 ani, au fost rănite sâmbătă seara, pe DN 13 Braşov - Sighişoara, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme, unul dintre şoferi având o alcoolemie de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan, informează Agerpres.

"Sâmbătă seara, în jurul orelor 20,00 un bărbat de 24 de ani care conducea un auto (înmatriculat în Bulgaria) pe DN 13, dinspre Rupea spre Braşov, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj, s-a răsucit şi a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 54 de ani din judeţul Mureş. În urma impactului au rezultat patru victime care au fost transportate la spital. Conducătorii auto au fost testaţi alcooltest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru un şofer şi negativ pentru celălalt şofer. În cauză s-a întocmit dosar penal", potrivit sursei citate.

Între cei patru răniţi se află o fetiţă de 10 ani cu escoriaţii la gât şi traumatism toraco-abdominal din cauza centurii de siguranţă, mama copilului în vârstă de 39 de ani cu traumatism de membru superior drept - suspiciune de fractură şi traumatism membru inferior stâng, un bărbat de 45 de ani, care a suferit un traumatism toracic stâng, şi un bărbat de 25 de ani, cu politraumatisme.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Circulaţia pe DN13 nu a fost oprită, conform IPJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.